Conquer Online forum polskie

Pełna wersja: Gdzie expić?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Mam taki problem. Gram Water Tao i chcę zrobić Water-Warrior-Archer (głównie pod noże). Aktualnie mam Water na 110lvl-u i nie mam za bardzo pojęcia gdzie mogę nim teraz expić.  Jakieś propozycje?
Waterem nie gra sie jako pierwsza postać, bo nie da się nim expić. Lepiej zrobić wariora i expić nim do 2rb. Reinkarnacja to już kwestia czasu tylko. Jedyne co ci zostało to exp z aren, flame stony z gw areny, i inne podobne rzeczy Big Grin
Dzięki. Jeszcze myślałem nad rebornem bo kiedyś była opcja Waterem na 110lvl nwm czy teraz też ale i tak stwierdziłem że to bez sensu.
Ogólnie jak chcesz pvp se pograć w przyszłości to się nie opłaca, mimo iż istnieje dalej taka opcja aby na 110 zrobić rb. Wtedy jakoś z 50/80 attribute points ucieka ajeżeli na 130 miał byś zrobić rb. Polecam dalej lvl- ować Big Grin
Robię tego questa w labiryncie. Waterem jest trochę roboty ale i tak się opłaca Big Grin Byle do 120lvl potem jakoś może pójdzie Big Grin
Tak jak mówi dymay
Złota łopata widzę. Smile
Akurat zastanawiałam się nad tą postacią więc dobrze się złożyło Smile