Conquer Online forum polskie

Pełna wersja: Conquite Online Beta Otwarta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W związku że Conquer Online spadł na psy stworzyłem serwer info:

bez Bruce Lee Patch Nowy Hunting System nowość nie musisz być online Offine TG twoja postać expi i hunci równocześnie, Drop 1 cps, dla VIP specjalny drop anty cheat system nie musisz zgłaszać speed hack lub clicker system sam blokuje , Chi system jest, usunęliśmy jiang hu , Conquer Eventy , brak lagów ,sporo nowych garmentów mountów accesory
. Polceam

link do serwera

http://conquiteonline.com/index.php
Huh
Skoro mówisz że conquer "spadł na psy" to czy ten server nie ma talizmanów, ninji i tych wszystkich udziwnień które weszły po nich i sprowadziły tą grę na dno?
Tę grę na dno sprowadził pieniądz, czas oraz ewolucja Smile  Kto ci dzisiaj pyknie w gre 2d? Kto będzie płacił aż tak kolosalne pieniądze na grę by być w top...? I na sam koniec wisienka na torcie: w tej wersji gry nie ma nic co mogłoby przyciągnąć uwagę ewentualnych graczy. Gdy ja zaczynałem było maksymalnie ciężko i nie można było sie dorobić czegokolwiek, teraz jest maksymalnie lekko i pewne rzeczy przychodzą łatwo a niektóre przychodzą z kasą xD. Podejrzewam że wolałbym płacić jakiś skromny abonament miesięczny ale żeby to było jakoś uwarunkowane w miarę rozsądnie. A nie tak że gram, płace i tak gówno znaczę :P  Także pozdrawiam starych wyjadaczy i tych wytrwalców którzy nadal próbują coś osiągnąć w tej grze chociaż są skazani na kompromitację :P( no  chyba że ich karta kredytowa nie ma limitu)!!! A priv server to dno, bo jak miałbym poświęcać swój cenny czas na coś co upadnie po kilku dniach XD Chciałbym podkreślić że nie mówie tu o tym privie lecz o każdym. Każdy priv upadnie prędzej czy później, widzę to z perspektywy czasu. Najlepsze i najbardziej dochodowe serwery padały więc i te małe i te duże to strata czasu no chyba że wpadam z full +12 na samo gw i tyle w temacie Big Grin