Conquer Online forum polskie

Pełna wersja: Nagrody za pierwszy TQ credit :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czas trwania: 17 sierpnia - 17 września

Osoby które nie zakupiły nigdy wcześniej dbsów, bądź nie robiły tego w okresie 17 maj - 17 sierpnia mogą dostać super nagrody!

W zależności od ilości zapłaconych dolców możemy wybrać coś dla siebie Wink

Gracze, którzy zakupili TQ Point Card za $7.99 mogą wybrać jedną z następujących nagród:
Potrójny EXP Potion(B) x10, EXP Ball(B) x10
Penitence Amulet(B), Sash(S)(B)
Opcjonalna Lvl 70 Super Broń
+3 Kamień
Opcjonalny Garment
(CaribbeanPirate/PekingGeneral/SchoolUniform)
300 Chi Points(B), 100 Study Points(B)
55 CPs

Gracze, którzy zakupili TQ Point Card za $15.99 mogą wybrać jedną z następujących nagród:

Pięciokrotny EXP Potion(B) x10, EXP Ball(B) x20, Power EXP Ball(B) x1
Opcjonalna Lvl 70 +3 Super Broń
+4 Kamień
Opcjonalny Garment
(BlueDream/BloodThirst/CharmingSuit)
600 Chi Points(B), 300 Study Points(B)
120 CPs

Gracze, którzy zakupili TQ Point Card za $29.99 mogą wybrać jedną z następujących nagród:
Pięciokrotny EXP Potion(B) x20, EXP Ball(B) x30, Power EXP Ball(B) x3
Opcjonalny Super Talisman
+4 Kamień x2, +3 Kamień
Opcjonalny Mount Armor
(CelestialBird/GreenEyedBeast/RoyalApe)
1,500 Chi Points(B), 600 Study Points(B)
300 CPs

Zanim będziemy mogli odebrać nagrodę należy zajerestrować się na TEJ STRONIE
[Obrazek: bg02.jpg]
Widać, że TQ co chwilę coś wymyśla by zatrzymać graczy, nawet dla tych, którzy nie wydali złotówki na grę ^^
A osoby które mna przykład cały czas kupowali teraz nie nie mają tego eventu Big Grin?? Super Big Grin! Niech cierpią!
(20-08-2012, 09:59)Hiszpan napisał(a): [ -> ]A osoby które mna przykład cały czas kupowali teraz nie nie mają tego eventu Big Grin?? Super Big Grin! Niech cierpią!

Dzięki -.- ja np. nie mogę :/
Ale to problem kupić na inne konto? Ciekawe czy jakoś to zabezpieczyli czy na każdym koncie można sobie kupić i odebrać, dodatkowo +4 stone do 5 db mmm super Big Grin
(20-08-2012, 13:55)Bez!o napisał(a): [ -> ]Ale to problem kupić na inne konto? Ciekawe czy jakoś to zabezpieczyli czy na każdym koncie można sobie kupić i odebrać, dodatkowo +4 stone do 5 db mmm super Big Grin

I na co mi bound garment na innym koncie? -.-
pewnie +4 też bound Big Grin bo po co!
Wiem tylko tyle że te cpsy (55, 120, 300) nie są bound.
Mount armor Nie jest bound, na początku chyba nawet power expbale bound nie były, no i z tego co widzę na markecie taki wysyp stone +4 więc jest możliwość ze sa nie bound.